Curs de formare profesională în Episcopia Caransebeșului

Curs de formare profesională în Episcopia Caransebeșului
În perioada 17-20 iunie se va organiza în Episcopia Caransebeșului cursul de formare profesională „Dezvoltarea competențelor sociale și civice”
Autor: Serviciul Social-Misionar
Acesta se adresează personalului clerical și neclerical din județul Caraș-Severin care activează în domeniul Sectorului Social-Filantropic, Misionar și Activitățile cu tinerii din Eparhia Caransebeșului și va fi realizat de către personal specializat în cadrul proiectului FORTE.

Cursul „Dezvoltarea competențelor sociale și civice” este certificat de ANC și se adresează angajaților structurilor din cadrul Bisericii Ortodoxe Române, personalului clerical și neclerical, precum și angajaților ornanizațiilor neguvernamentale, care au experiență de colaborare sau doresc pe viitor să dezvolte parteneriate sau colaborări cu instituții din cadrul Bisericii Ortodoxe Române.

„Prin intermediul acestui curs încercăm ca personalul care își desfășoară activitatea, fie că vorbim de personal clerical sau neclerical, în centrele sociale, misionare, precum și cele dedicate tinerilor din Eparhia Caransebeșului, să dobândească acele competențe necesare desfășurării activităților într-un cadru profesional și eficient. La acest curs sunt înscriși 20 de paricipanți, iar în perioada următoare, cu ajutorul Federației Filantropia a Patriarhiei Române, vom desfășura și alte cursuri de formare profesională pentru lucrătorii din cadrului sectorului social al eparhiei noastre”, a arătat pr. cons. Gabriel Gozman, Sectorul Social-Filantropic, Misionar și Activitățile cu tineretul din Episcopia Caransebeșului.

Săptămâna viitoare se va organiza în municipiul Caransebeș și cursul „Mangementul serviciilor social-filantropice” la care s-au înscris 18 participanți care își desfășoară activitatea în domeniul social din județul Caraș-Severin.

Data: 15 iunie 2013 • Vizualizări: 1328