Cursul aplicativ „Noi perspective în Psihologie și Psihopatologie”

Cursul aplicativ „Noi perspective în Psihologie și Psihopatologie”
Asociația de Psihologie Patristică „Praxis” alături de Asociația Psihologilor și Psihoterapie Creștini Ortodocși din România organizează în perioada octombrie 2014- mai 2015 la București, Iași și Timișoara cursul aplicativ „Noi perspective în Psihologie și Psihopatologie”
Autor: Serviciul Prezidial
Asociația de Psihologie Patristică „Praxis” alături de Asociația Psihologilor și Psihoterapie Creștini Ortodocși din România organizează în perioada octombrie 2014- mai 2015 la București, Iași și Timișoara cursul aplicativ „Noi perspective în Psihologie și Psihopatologie”.

Cursul se adresează specialiștilor din domeniile de psihologie, teologie, medicină, asistență socială și alte domenii înrudite precum și studenților din domeniile de psihologie, teologie, medicină, asistență socială și alte domenii înrudite. De asemenea sunt așteptate să participe toate persoanele interesate de domeniul și tematica abordată.

Deschiderea cursurilor a avut loc la București – 11 octombrie, Iași – 18 octombrie și Timișoara – 25 octombrie. Cursul este oferit gratuit participanților. Lucrările se desfășoară între orele 9.00 – 17.30. Pentru înscrieri și detalii vă rugăm să trimiteți email pe adresa inscrieri.curs@yahoo.com.

Data: 31 octombrie 2014 • Vizualizări: 1035