Cursuri de formator la Caransebeş

Cursuri de formator la Caransebeş
La Centrul de perfecţionare a resurselor umane din Caransebeş, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Lucian, în perioada mai - iunie 2012, au loc cursurile de perfecţionare pentru ocupaţia de formator
Autor: Anca Mariana Câmpean
La Centrul de perfecţionare a resurselor umane din Caransebeş, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Lucian, în perioada mai - iunie 2012, au loc cursurile de perfecţionare pentru ocupaţia de formator. Este vorba de un grup ţintă de 25 de participanţi, angajaţi ai Centrului Eparhial şi ai celor patru protopopiate, împărţiţi în două serii, pe două grupe.

În cadrul cursului autorizat de formator sunt prezentate caracteristicile procesului de învăţare, metode şi tehnici utilizate în educaţia adulţilor, metode de proiectare, organizare şi evaluare a programelor de formare. De asemenea, se pune accent pe evidenţierea modalităţilor de menţinere a calităţii programelor de formare şi instruire.

Cursul este interactiv, partea practică reprezentând 70% din timpul cursului. Acesta se adresează atât celor care profesează şi doresc să-şi îmbunătăţească abilităţile, cât şi celor care doresc să devină traineri, instructori, profesori, asigurându-le atât instruirea necesară, cât şi calificarea formală.

Cursurile sunt gratuite şi se desfăşoară în cadrul Proiectului “Pregătirea resurselor umane pentru valorificarea şi promovarea patrimoniului cultural naţional”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor umane 2007-2013, pe Axa Prioritară 3 „Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor” Pregătirea profesională a angajaţilor din cadrul Episcopiei Caransebeşului reprezintă o preocupare intensă a Chiriarhului, apreciată în mod deosebit de toţi participanţii la aceste cursuri.


Data: 9 iunie 2012 • Vizualizări: 853