Dan Puric va conferenţia la Reşiţa şi Caransebeş

Dan Puric va conferenţia la Reşiţa şi Caransebeş
Cunoscutul actor şi om de cultură Dan Puric va conferenţia la Reşiţa şi Caransebeş
Autor: Serviciul cultural
Cunoscutul actor şi om de cultură Dan Puric, va susţine vineri, 4 noiembrie, începând cu orele 18, în sala Lira a liceului de artă „Sabin Păuţa” din municipiul Reşiţa, conferinţa cu tema „Despre martiri”.

Sâmbătă, 5 noiembrie, domnul Dan Puric va susţine conferinţa cu tema „Despre Iubire” în sala de festivităţi „Episcop Elie Miron Cristea” a Episcopiei Caransebeşului cu începere la ora 18.

La invitaţia Preasfinţitului Părinte Episcop Lucian al Caransebeşului, domnia sa va vizita şi Episcopia Caransebeşului.

Domnul Dan Puric este un cunoscut reprezentat al laicatului ortodox, fiind un apostol al adevărului de credinţă ortodox şi al consistenţei trăirii ortodoxe. Prezent în toate zonele ţării, dar şi în străinătate domnul Puric a coagulat în jurul domniei sale reprezentanţi de seamă ai culturii româneşti şi ortodoxe, susţinând conferinţe şi întâlniri cu caracter cultural-spiritual. Totodată domnul Dan Puric a editat mai multe volume de carte în care şi-a aşternut convingerile, sentimentele şi în mare parte cugetările împărtăşite la conferinţele pe care le-a susţinut în ţară şi străinătate.

În acest context, Centrul Eparhial al Episcopiei Caransebeşului invită clerul şi poporul din Banatul Montan pentru a participa la conferinţele domnului Dan Puric, unde vor avea posibilitate să asculte un punct de vedere creştin, să adreseze întrebări şi să achiziţioneze volumele de carte pe care domnia sa le pune la dispoziţia cititorilor.

Data: 1 noiembrie 2011 • Vizualizări: 1385