Daruri pentru Asociaţia Handicapaţilor neuromotor din Reşiţa

Daruri pentru Asociaţia Handicapaţilor neuromotor din Reşiţa
În seara zilei de 20 decembrie, la Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel – Govândari” din Reşiţa, Moş Crăciun a venit pentru copii cu probleme speciale din cadrul Asociaţiei Handicapaţilor Neuromotor din Reşiţa
Autor: Pr. Petru Berbentia
În seara zilei de 20 decembrie, la Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel – Govândari” din Reşiţa, Moş Crăciun a venit pentru copii cu probleme speciale din cadrul Asociaţiei Handicapaţilor Neuromotor din Reşiţa.

În baza unei colaborări de zece ani de zile, dar şi urmare proiectului „Ajută ca să ajut” derulat de Radio Reşiţa şi Episcopia Caransebeşului, 60 de copii şi 20 de adulţi cu handicap au primit alimente şi pungi cu dulciuri, într-un cadru festiv în biserică. Toate darurile împărţite au provenit din donaţii ale sponsorilor si credincioşilor ce au conştientizat faptul că există semeni de-ai noştri ce traiesc drama bolilor nevindecabile sau a accidentelor ce i-a privat de posibilitatea de deplasare. Darurile au fost primite pentru mulţi dintre ei, care sunt nedeplasabili, de către aparţinătorii şi însoţitorii ce le poartă de grijă.Din partea postului Radio Reşiţa a fost prezent Dl. Gerhard Chwoika, iar din partea asociaţiei Dl. Stefan Steiner.

Înainte de a împărţi cadourile de Crăciun, Pr. Petru Berbentia şi Pr. Mihai Ţunea, cel care a fost însărcinat din partea parohiei cu ajutoarele sociale, au vorbit despre această acţiune de ajutorare şi despre dorinţa noastră de a continua sprijinirea Asociaţiei Handicapaţilor Neuromotor din Reşiţa.

Data: 20 decembrie 2012 • Vizualizări: 711