„Din iubire dăruim iubire”

„Din iubire dăruim iubire”

Album foto
Înainte de sărbătoarea Nașterii Domnului, Centrul de Voluntariat al Episcopiei Caransebeșului a organizat prin campania „Din iubire dăruim iubire” mai multe acțiuni caritabile
Autor: Serviciul Social-Misionar
Înainte de sărbătoarea Nașterii Domnului, Centrul de Voluntariat al Episcopiei Caransebeșului a organizat prin campania „Din iubire dăruim iubire” mai multe acțiuni caritabile. Tinerii voluntari, coordonați de domnul profesor Rada Petrișor au împărțit zilele trecute din iubirea lor și semenilor aflați în nevoi.

Un număr impresionant de 380 de copii, 50 de famili nevoiașe și bătrânii neajutorați din localitățile Iaz, Obreja, Glimboca, Cireșa, Băuțar, Măru, Ciuta, Bucova, Sadova Nouă, Armeniș, Teregova, Sălbăgel, Zăgujeni, Mâtnicu Mare, Maciova, Marga, Măgura, Copăcele și Zorlencior au beneficiat de pachete cu dulciuri, jucării și haine, iar grădinițele din Sălbăgel, Bucova și Băuțarul Inferior, au fost dotate cu rechizite școlare.

Aceste acțiuni de caritate au fost mai intense în această perioadă de dinaintea Praznicului Nașterii Domnului și marea majoritate au fost desfășurate în incinta lăcașurilor de cult cu sprijinul preoților parohi și vor continua și în perioada următoare.

Data: 17 decembrie 2013 • Vizualizări: 649