Duminica Cincizecimii la Celnic și Brădet Anina

Duminica Cincizecimii la Celnic și Brădet Anina
În Duminica Cincizecimii, credincioșii din cartierul Celnic s-au bucurat pe deplin de prezența preotului în mijlocul lor, putând astfel participa la Sfânta Liturghie
Autor: Marius Simion
În Duminica Cincizecimii, credincioșii din cartierul Celnic s-au bucurat pe deplin de prezența preotului în mijlocul lor, putând astfel participa la Sfânta Liturghie. Cu această ocazie, cei care s-au pregătit, s-au împărtășit cu Trupul și Sângele Domnului nostru Iisus Hristos. În mod treptat, numărul credincioșilor din cartierul Celnic crește de la o SfântăLiturghie la alta.

De menționat este faptul că, până la venirea, de curând, a părintelui Marius Negoiță, de acest cartier s-a îngrijit cu multă dragoste și grijă duhovnicească părintele paroh Alin Muntean, de la biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena Anina-Centru, săvârșind slujbele Vecerniei iar, ocazional Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.

La slujbă au participat și copiii, făcându-și simțită prezența la strană, cântând alături de ceilalți și recitând Crezul și Tatăl Nostru. Ei au fost îndemnați de profesorul de religie, Marius Simion, să participe cât mai activ în viața Bisericii.

La orele serii s-a săvârșit slujba Vecerniei în cartierul Brădet. La slujbă au participat un număr însemnat de credincioși, printre care și copii, care cu această ocazie s-au și spovedit, urmând ca la praznicul Sfintei Treimi să se împărtășească.

Data: 10 iunie 2014 • Vizualizări: 1051