Educaţie şi sănătate cu tinerii voluntari din Caransebeş

Educaţie şi sănătate cu tinerii voluntari din Caransebeş
Sâmbată, 11 octombrie, la orele după-amiezii, în incinta Complexului de Servicii Sociale „Sfântul Vasile cel Mare” al Episcopiei Caransebeşului, a avut loc o acţiune a Centrului de voluntariat
Autor: Serviciul Social-Misionar
Rada Petrişor, coordonatorul centrului, a mărturisit: „Voluntarii de varstă mai mare au sortat hăinuţele şi jucăriile primite prin donaţii, pe categorii de vârste, iar cei mici au intrat în bucătărie şi au învăţat cum se prepară un desert folosind cât mai multe fructe. Am făcut trei feluri de prajitură bazate pe reţete bio, două dintre ele fiind preluate din vechile reţete ale bunicilor. Copiii au fost foarte receptivi, le-a făcut plăcere să lucreze în echipe, să înveţe reţete noi şi să gătească împreună. Acest eveniment a avut scopul de a implementa tinerilor şi copiilor noştri ideea de a găti şi a mânca sănătos şi totodată de a se ajuta reciproc”.

La această acţiune au fost prezenţi copii şi tineri voluntari din municipiul de pe Timiş şi Sebeş, părinţii acestora, precum şi reprezentanţi ai Episcopiei Caransebeşului. La finalul activităţii s-au bucurat cu toţii împreună gustând delicioasele prăjituri. Astfel de evenimente educative vor continua în perioada următoare şi în alte localităţi din judeţul Caraş-Severin.

Data: 21 octombrie 2013 • Vizualizări: 631