Elevii şi rugăciunea

Elevii şi rugăciunea
În seara zilei de 26 noiembrie, în biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel-Govandari” , doamna profesoară de Religie Corina Mitroi împreună cu elevii clasei a VI-a B de la Şcoala Gimnazială nr.9 din Reşiţa-Govândari, au susținut o scenetă religioasă intitulată „Paleta rugăciunilor”
Autor: Pr. Samuel Șendroni
În seara zilei de 26 noiembrie, în biserica noastră, doamna profesoară de Religie Corina Mitroi împreună cu elevii clasei a VI-a B de la Şcoala Gimnazială nr.9 din Reşiţa-Govândari, au susținut o scenetă religioasă intitulată „Paleta rugăciunilor”.

Tinerii pregătiți de d-na profesoară, asistaţi îndeaproape de pr. Samuel Şendroni, în baza parteneriatului pe care biserica noastră îl are cu școala, au rostit rugăciuni şi au recitat poezii cu caracter religios, spre bucuria credincioșilor si a părinților acestor tineri minunați, prezenți în Sf. Biserică la ceas de seară la slujba Vecerniei.

Înca din debutul anului scolar 2016 -2017, Parohia „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel-Govandari” a încheiat mai multe parteneriate cu şcolile din parohie, pentru a atrage si a integra tinerii în biserică, spre folosul lor duhovnicesc şi pentru a deveni mărturisitori de credință vie şi pentru a deveni folositori familiei, societății şi Bisericii strămoşeşti.

Data: 29 noiembrie 2016 • Vizualizări: 277