Episcopia Caransebeșului susține viața!

Episcopia Caransebeșului susține viața!
În Episcopia Caransebeșului, Marșul pentru viață va avea loc în municipiul Reșița, pe 25 martie, începând cu ora 15, pornind de la Protopopiatul Reșița, pe centrul civic, până la Universitatea Eftimie Murgu
Autor: Serviiciul Prezidial
În mai multe localități din România, luna martie a acestui an a fost declarată „Luna pentru viață”, fiind totodată și luna când rolul matern al femeii se sărbătorește la nivel internațional prin ziua de 8 martie, zi dedicată mamei. Femeia are un rol deosebit pentru familie și societate, întrucât ea procreează, fiind izvor de viață.

„Luna pentru viață” culminează cu „Marșul pentru viață”, ce va avea loc sâmbătă, 25 martie, și al cărui mesaj este „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”.

În Episcopia Caransebeșului, Marșul pentru viață va avea loc în municipiul Reșița, pe 25 martie, începând cu ora 15, pornind de la Protopopiatul Reșița, pe centrul civic, până la Universitatea Eftimie Murgu. Tineri ai centrelor de tineret din Episcopia Caransebeșului, dar și oameni care cred în importanța perpetuării vieții, în importanța familiei în societate și în necesitatea protejării acestor valori moral-creștine, sunt așteptate să participe la acest marș, asemenea unor glasuri ce se unesc într-unul singur, răspândind mesajul unei societăți ce se dorește a fi sănătoasă.

Familia este asemenea unei mici biserici, în care copiii sunt o binecuvântare. Copiii sunt inima familiei, îngerii prin care Dumnezeu trimite pe Pământ o bucățică din Raiul Său. De aceea, mama și copilul, familia și însăși viața trebuie protejate asemenea unei comori de mare preț.

Data: 23 martie 2017 • Vizualizări: 1520