Excursie pentru tinerii de la Centrul de tineret „Sf. Apostol Andrei” din Caransebeş

Excursie pentru tinerii de la Centrul de tineret „Sf. Apostol Andrei” din Caransebeş
Sâmbătă, 12 septembrie, Centrul de Tineret „Sfântul Apostol Andrei” al Parohiei „Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul” din Caransebeş a organizat o excursie pentru copiii care participă la activităţile din fiecare duminică
Autor: Diac. Liviu Bojin
Sâmbătă, 12 septembrie, Centrul de Tineret „Sfântul Apostol Andrei” al Parohiei „Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul” din Caransebeş a organizat o excursie pentru copiii care participă la activităţile din fiecare duminică. Împreună cu părintele diacon Liviu Bojin şi cu doamna preoteasă Lavinia Ciucur, voluntară a centrului, tinerii au pornit încă de dimineaţă către localitatea Orşova, pentru a se închina la Mănăstirea Sfânta Ana şi pentru a-L ruga pe Bunul Dumnezeu să-i binecuvânteze cu înţelepciune înainte de a păşi în noul an şcolar. După frumosul popas duhovnicesc de la Mănăstirea Sfânta Ana, tinerii au coborât în parcul central din Orşova unde s-au plimbat pe faleză şi s-au bucurat de locurile special amenajate pentru copii.

După această vizită, tinerii s-au îndreptat spre Mănăstirea „Naşterea Maicii Domnului” din oraşul-stațiune Băile Herculane, unde au fost primiţi cu multă bucurie de părintele stareţ Nectarie Câşlariu, care a împărtăşit copiilor un frumos cuvânt de învăţătură, despre cum trebuie să se poarte ei în societate şi în biserică. Apoi au vizitat centrul oraşului şi clădirile istorice.

La finalul excursiei, copiii s-au arătat foarte entuziasmaţi de frumuseţea locurilor vizitate şi au mărturisit că îşi doresc să se mai organizeze astfel de activităţi cu caracter duhovnicesc, cultural, dar şi de recreere.

Data: 18 septembrie 2015 • Vizualizări: 407