Expoziție de pictură în Caransebeș

Expoziție de pictură în Caransebeș
Casa de cultură „George Suru” din Caransebeș, prezintă zilele acestea, la Galeria de artă Corneliu Baba, expoziția de pictură „Desemne și orizonturi” a binecunoscutului pictor Nicolae Ungar
Autor: Diac. Nicolae Codrea
Deschiderea oficială a expoziției a avut loc joi, 4 aprilie 2013, iar evenimentul s-a bucurat de conducerea casei de cultură cărășene, de prezența autorităților centrale și locale, intelctuali, profesori de la instituțiile de învățământ din Caransebeș, prieteni, iubitori de artă, precum și numeroși elevi din localitate. Din partea Episcopiei Carnsebeșului au fost prezenți pr. consilier Daniel Alic, sectorul cultural și pr. Liviu Drăgan, protopopul Carnsebeșului.

Nicolae Ungar s-a născut la data de 5 septembrie 1953 în localitatea Eftimie Murgu, județul Caraș-Severin. Este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România – filiala Timișoara și Râmnicu Vâlcea, absolvent al Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Arte.

Cojocariu Ioan, directorul Casei de cultură „George Suru” din Caransebeș, ne informează că expoziția de pictură „Desemne și orizonturi” va putea fi vizitată de publicul larg timp de o lună și jumătate.

Data: 5 aprilie 2013 • Vizualizări: 1100