Expoziţia George Molin

Expoziţia George Molin
Duminică 22 iulie a.c., a avut loc vernisajul expoziţiei personale George Molin
Autor: Pr. Guiman Ionuţ
Duminică 22 iulie a.c., a avut loc vernisajul expoziţiei personale George Molin pe terasa pensiunii ,,La vechea moară” din localitatea Sasca Montană. Cu această ocazie au fost expuse lucrări pe diverse tematici: femeia, păsări, personalităţi istorice şi ale vieţii culturale, toate realizate în diverse stiluri şi modalităţi de prelucrare a lemnului.

Expoziţia a fost organizată de Centrul misionar Sasca Montană, coordonat de pr. Guiman Ionuţ, şi ec. Petru Ţăranu, în colaborare cu Asociaţia Culturală Sasca Montană condus de dl. prof. univ. dr. Ioan Sporea.

„Deşi s-a desfăşurat la ora amiezii la vernisaj au participat un număr mare de vizitatori de toate vârstele, atât localnici, cât şi turişti aflaţi în localitate, dintre care şi o familie din Olanda. Participanţii au apreciat lucrările expuse, aceasta bucurându-se de un real succes. În perspectivă ne preocupăm de organizarea unei expoziţii cu tematică diversificată: pictură, sculptură, lansare de carte. Expoziţia va avea loc în biserică, eveniment cultural ce se va desfăşura cu ocazia împlinirii a 242 de ani de la ridicarea primei biserici ortodoxe”, ne-a mărturisit pr. Guiman Ionuţ.

Data: 26 iulie 2012 • Vizualizări: 879