Expoziţie de icoane la Episcopia Caransebeşului

Expoziţie de icoane la Episcopia Caransebeşului
La data de 6 martie 2012, în sala de festivităţi „Episcop Elie Miron Cristea” a Episcopiei Caransebeşului a avut loc vernisajul expoziţiei de icoane, care a avut ca tematică „Anul omagial al Tainei Sfântului Maslu şi al îngrijirii bolnavilor”
Autor: Serviciul Cultural
La data de 6 martie 2012, în sala de festivităţi „Episcop Elie Miron Cristea” a Episcopiei Caransebeşului a avut loc vernisajul expoziţiei de icoane, care a avut ca tematică „Anul omagial al Tainei Sfântului Maslu şi al îngrijirii bolnavilor”iar pentru Episcopia Caransebeşului „Anul Sf. Mitropolit Andrei Şaguna şi Banatul”.

La acest eveniment a fost prezent şi Preasfinţitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeşului, care a oferit diplome de participare şi daruri tuturor elevilor participanţi.

Au fost expuse peste 90 de lucrări, aparţinând celor 64 de elevi participanţi, din toate regiunile eparhiei.

Elevii prezenţi fac parte din cercurile de pictură susţinute de Episcopia Caransebeşului în cadrul Biroului de cateheză parohială, dar şi elevi de la cercurile de pictură susţinute de profesorii de religie din şcolile eparhiei.

Dacă până acum, expoziţiile de pictură se organizau doar la nivelul cercurilor de pictură, evenimentul de astăzi reprezintă prima acţiune de acest fel la nivel eparhial;Data: 6 martie 2012 • Vizualizări: 958