Expoziţie fotografică la Muzeul Banatului Montan

Expoziţie fotografică la Muzeul Banatului Montan
Muzeul Banatului Montan din Municipiul Reşiţa este în aceste zile gazda unei expoziţii aniversare de fotografie artistică
Autor: Pr. Valentin Popovici
Muzeul Banatului Montan din Municipiul Reşiţa este în aceste zile gazda unei expoziţii aniversare de fotografie artistică. Manifestarea este organizată de Foto Club „Banatul Montan” din Reşiţa cu prilejul unui an de la înfiinţarea sa.

Aflată sub patronajul Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România, pasionaţii de fotografie, fie ei profesionişti sau simpli amatori s-au adunat într-un număr mare la vernisajul expoziţiei colective ce a întrunit un grup select de artişti ale căror lucrări au primit numeroase premii şi distincţii.

Invitat special a fost conferențiar universitar doctor Eugen Moritz, cadru didactic la Universitatea de Artă şi Design Cluj-Napoca. În deschidere domnia sa a spus: „fotografiile expuse la Reşiţa m-au impresionat plăcut, fiecare artist are deja personalitate, se simte emoţia, sinceritatea şi sunt convins că fiecare îşi va găsi propria modalitate de expresie artistică şi pe viitor”. Expoziţia va rămâne deschisă până pe 30 martie.

Data: 7 martie 2016 • Vizualizări: 351