Festivitatea de premiere la Seminarul Teologic Caransebeş

Festivitatea de premiere la Seminarul Teologic Caransebeş
Joi, 10 iunie 2010, ora 10.00, în Sala de Festivităţi a Episcopiei Caransebeşului a avut loc premierea elevilor de la Seminarul Teologic Liceal „Episcop Ioan Popasu” din Caransebeş
Autor: Serviciul Cultural
Festivitatea s-a desfăşurat în prezenţa şi cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte episcop Lucian al Caransebeşului, fiind premiaţi elevii seminarişti care au obţinut rezultate foarte bune şi bune la învăţătură şi în formarea lor de viitori slujitori ai altarelor.

Cinstire şi premii s-au acordat şi elevilor care au participat cu rezultate la Olimpiada naţională a seminariilor teologice şi la Olimpiada naţională de limbi clasice, unde un elevul Terziu Petru din clasa a X-a a Seminarului din Caransebeş a obţinut premiul I.

Premiile oferite elevilor au constat în cărţi şi un ajutor bănesc şi au fost acordate din parte a Eparhiei, ca mulţumire pentru dragostea şi interesul arătat de elevi pentru studiul Teologiei, dar şi pentru încurajarea pe mai departe spre un progres şcolar şi duhovnicesc.

Au primit diplome de vrednicie, cărţi şi un premiu în bani şi elevii seminarişti care în cursul anului şcolar 2009-2010 s-au remarcat prin ţinuta lor duhovnicească şi dragostea pentru Biserica lui Hristos.

În finalul manifestării Preasfinţitul Părinte episcop Lucian a mulţumit tinerilor învăţăcei pentru rezultatele avute în anul şcolar 2009 – 2010 şi a îndemnat elevii şi profesorii să susţină în continuare, prin munca lor, şcoala teologică de la Caransebeş, şcoală cu tradiţie şi cu renume în rândul şcolilor de teologie.

Data: 10 iunie 2010 • Vizualizări: 1495