Floriile cu rugăciune şi cântare la Reşiţa-Govândari

Floriile cu rugăciune şi cântare la Reşiţa-Govândari
În ziua de mare prăznuire a Intrării triumfale în Ierusalim a Mântuitorului, copiii implicaţi în proiectul „Hristos împărtăşit copiiilor” au prezentat un program de cântece închinate Mântuitorului Iisus Hristos şi Patimilor Mântuitoare dar şi Preasfintei Fecioare Maria, Maica Sa şi a noastră.
Autor: Protopop Petru Berbentia
Pentru că activitatea cu copiii reprezintă o latură importantă a vieţii noastre religioase şi pentru că avem copii buni, încercăm să facem o sărbătoare din orice manifestare religioasă, culturală şi didactică desfăşurată de ei. Astfel, în ziua de mare prăznuire a Intrării triumfale în Ierusalim a Mântuitorului, copiii implicaţi în proiectul „Hristos împărtăşit copiiilor”, după ce au fost prezenţi în strana bisericii şi s-au împărtăşit, au prezentat un program de cântece închinate Mântuitorului Iisus Hristos şi Patimilor Mântuitoare dar şi Preasfintei Fecioare Maria, Maica Sa şi a noastră.

Într-o biserică arhiplină, copiii pregătiţi de părintele Romulus Şandru – care se ocupă de implementarea acestui proiect, dar şi a altor proiecte - au cântat cu smerenie dar şi cu bucurie, înălţând slavă lui Dumnezeu, iar cei prezenţi i-au apreciat cu aplauze. La final, preotul paroh Petru Berbentia, le-a mulţumit celor ce s-au pregătit cu osârdie pentru acest mini-concert, precum şi îndrumătorului lor şi şi-a manifestat nădejdea că întotdeauna copiii vor fi prezenţi în Biserica Strămoşească.


Data: 6 aprilie 2015 • Vizualizări: 299