Iată vin colindători ... în Valea Almăjului

Iată vin colindători ... în Valea Almăjului
Sâmbătă, 18 decembrie 2010, ora 15 30 , la Paraclisul „Bunavestire” al Liceului Teoretic „Eftimie Murgu” din Bozovici, a avut loc un concert de colinde, intitulat „Hristos se naşte măriţi-L! – Crăciunul în Valea Almăjului”
Autor: Pr. prof. Zamela Petrică
Sâmbătă, 18 decembrie 2010, ora 15 30 , la Paraclisul „Bunavestire” al Liceului Teoretic „Eftimie Murgu” din Bozovici, a avut loc un concert de colinde, intitulat „Hristos se naşte măriţi-L! – Crăciunul în Valea Almăjului”. Recitalul a fost susţinut de către grupurile vocale ale şcolilor din Almăj, conduse de: pr.prof.dr.Petrică Zamela – Liceul Teoretic „Eftimie Murgu” Bozovici, pastor prof. Adrian Negru-Liceul Teoretic „Eftimie Murgu” Bozovici, pr. Cătălin Primejdie-Liceul Tehnologic „I.C.Buracu” – Prigor, Institutor Ilie Mihailescu si prof. Aurelian Dumescu - Şcoala cu clasele I-VIII „Dr. Ion Sârbu” Eftimie Murgu şi de către corul „Gheorghe Lifa” al Societăţii Literar Artistice „Tibiscus” din Uzdin (Serbia).

La sfârşitul recitalului, prin purtarea de grijă a Domnului Director prof. Pavel Panduru de la Liceul Tehnologic „I.C.Buracu” din Prigor, a fost oferită o expoziţie de icoane pe sticlă şi sculptură în lemn, piese realizate în cadrul cercului artistic al acestei instituţii de învăţământ, condus de pr. Cătălin Primejdie. Icoanele au fost donate, ca si dar de Craciun, fratilor romani din Uzdin(Serbia).

Data: 20 decembrie 2010 • Vizualizări: 1323