Împreună dăruim viață

Împreună  dăruim viață
Prima parte a campaniei „Împreună dăruim viață” continuă și săptămâna aceasta până pe data de 31 mai 2018
Autor: Pr. Cristian Manole
Săptămâna a început cu donatori din partea partenerilor noștri de la Refill și a continuat în zilele de 22 și 23 mai 2018 cu preoți și credincioși din Cercul pastoral-misionar Reșița Sud din cadrul Protopopiatului Ortodox Reșița, urmând ca în zilele de 24 și 25 mai să fie prezenți preoți și credincioși de pe raza Cercului pastoral-misionar Reșița Nord al aceluiași protopopiat. De asemenea în aceste zile au venit la Centrul de Transfuzie Sanguină din Reșița și câțiva studenți de la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița.

Tot în cadrul acestei campanii, azi 24 mai 2018, o echipă mobilă de la CTS Reșița a poposit la Moldova Nouă, Protopopiatul Moldova Nouă. Aici au venit în această zi pentru a dona sânge un număr de 28 de persoane din care nu au putut dona doar 6 persoane. Mâine, 25 mai 2018, echipa mobilă se va deplasa la Caransebeș tot în cadrul acestei campanii.

Deoarece această campanie se apropie de sfârșit, vă așteptăm pe toți cei care doriți să împliniți porunca Domnului nostru Iisus Hristos de a ne iubi unii pe alții, să faceți un drum la CTS Reșița pentru a putea pune în aplicare această poruncă.

Tot în cadrul acestei campanii, prin donarea bonurilor valorice pe care donatorii de sânge le primesc putem oferi ajutor unor copii din familii nevoiașe din Anina și Reșița.

Vă așteptăm cu drag până pe 31 mai 2018 la Centrul de Transfuzie Sanguină din Reșița pentru a dărui împreună viață.

Data: 25 mai 2018 • Vizualizări: 728