Întâlnire cu părinții copiilor de la Centrul de Tineret Sfânta Varvara Moldova Nouă

Întâlnire cu părinții copiilor de la Centrul de Tineret Sfânta Varvara Moldova Nouă
Zilele acestea a avut loc o întâlnire la Centrul de Tineret din Moldova Nouă, cu părinții copiilor înscriși
Autor: Pr. Ion Nedelcu
Zilele acestea a avut loc o întâlnire la Centrul de Tineret din Moldova Nouă, cu părinții copiilor înscriși. În debutul întâlnirii, părintele Ion Nedelcu a prezentat părinților, activitățile ce s-au desfășurat la centru în cursul unui an de zile și a subliniat lucrările administrative ce au avut loc.

„Meseria de părinte – Cuvinte care zidesc” a fost deviza întâlnirii, deoarece invitatul special, doamna psiholog Maria Liță, a oferit părinților prezenți, câteva sfaturi practice pentru îmbunătățirea relației copil-părinte.

S-a accentuat necesitatea strădaniei din partea noastră (a părinților și îndrumătorilor) ca să instruim corect și sincer copiii și tinerii, nu să le plăsmuim o societate care nu corespunde cu realitatea. Familia trebuie să fie anticamera împărăției lui Dumnezeu, Raiul să preexiste în casă, ca și în Biserică și astfel vor fi copiii buni, cetățeni ai societății, dar în principal buni cetățeni ai Împărăției Cerurilor.

La sfârșitul acestei întâlniri, sau făcut propuneri pentru repetarea unei astfel de întâlniri, cei prezenți arătându-și deschiderea și dorința de a se implica mai mult în desfășurarea activităților de la centru de tineret.

Data: 17 octombrie 2016 • Vizualizări: 554