Întâlnire de lucru a coordonatorilor activităţii catehetice

Întâlnire de lucru a coordonatorilor activităţii catehetice
Vineri, 24 februarie 2012, la reşedinţa episcopală din Caransebeş a avut loc şedinţa biroului de catehizare al Episcopiei Caransebeşului cu responsabilii misiunii catehetice în cele patru protopopiate ale Episcopiei
Autor: Serviciul Cultural
Vineri, 24 februarie 2012, la reşedinţa episcopală din Caransebeş a avut loc şedinţa biroului de catehizare al Episcopiei Caransebeşului cu responsabilii misiunii catehetice în cele patru protopopiate ale Episcopiei.

Întâlnirea a fost prezidată de către Preasfinţitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeşului. Activitatea biroului de catehizare prin proiectele „Hristos împărtăşit copiilor” şi „Alege şcoala” a fost prezentată de către pr. insp. Dr. Nichifor Tănase.

Alături de părintele episcop Lucian, consilierul cultural al eparhiei, părintele Daniel Alic a prezentat câteva propuneri pentru eficientizarea activităţii catehetice. Propuneri au fost făcute şi din teritoriu, din partea preoţilor, reprezentaţi de coordonatorii activităţilor pe protopopiate.

Cu acest prilej s-a mai luat în discuţie posibilitatea accesării unui proiect finanţat de către Uniunea Europeană, complementar proiectului Patriarhiei Române „Alege Şcoala”, care se numeşte „A doua şansă la educaţie”.

Data: 24 februarie 2012 • Vizualizări: 926