Întâlnire de lucru la Centrul Eparhial din Caransebeș

Întâlnire de lucru la Centrul Eparhial din Caransebeș
La Reședința episcopală din Caransebeș a avut loc o întâlnire de lucru între Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului și delegaţia Asociației umanitare „Rumanien Akction” din Aachen
Autor: Serviciul Prezidial
Joi, 20 martie, la Reședința episcopală din Caransebeș a avut loc o întâlnire de lucru între Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului și delegaţia Asociației umanitare „Rumanien Akction” din Aachen, landul Renania de Nord-Westfalia, Germania condusă de soţii Brigitte şi Rolf Ige. Această organizație desfășoară de mai mulți ani proiecte sociale în orașul Caransebeș, sprijinind activitatea Asociației „Caritas” și activitatea Bisericii Romano-Catolice din municipiu. În cadrul întâlnirii au fost prezentate proiectele sociale susținute de către Episcopia Caransebeșului și s-au făcut propuneri pentru o viitoare colaborare între cele două instituții.

„Ne bucurăm că în ultima vreme, în activitatea noastră socială, ni s-au diversificat colaboratorii. Această organizație din Aachen a aflat despre activitățile sociale pe care le desfășurăm la nivelul întregii eparhii și s-au arătat dornici să susţină unele proiecte sociale ale Bisericii noastre”, a subliniat părintele Gabriel Gozman-Pop, consilier social al Episcopiei Caransebeșului.

Data: 22 martie 2014 • Vizualizări: 1144