Întâlnire de suflet la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Reșița

Întâlnire de suflet la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Reșița
În ziua de prăznuire a Sfinților doctori fără de arginți Cosma și Damian, la invitația direcțiunii s-a oficiat la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Reșița, Taina Sf. Maslu
Autor: Pr. Cristian Manole
În ziua de prăznuire a Sfinților doctori fără de arginți Cosma și Damian, la invitația direcțiunii s-a oficiat la Căminul pentru Persoane Vârstnice Reșița, Taina Sf. Maslu.

Sfânta Taină a fost oficiată de un sobor de șapte preoți din două centre pastoral-misionare ale Protopopiatului Reșița și anume: din Centrul pastoral-misionar Reșița Nord a slujit pr. Damaschin Tătaru de la Parohia „Pogorârea Sf. Duh” – Reșița și pr. Daniel Țăpîrdea de la Parohia „Sf. Vasile cel Mare” – Reșița, iar din Centrul pastoral-misionar Reșița Sud au slujit pr. Moise Linu de la Parohia „Sf. Ap. Petru și Pavel” – Marginea-Lend, biserică ce se află în vecinătatea acestui cămin, pr. Cristian Rădulescu de la Parohia „Adormirea Maicii Domnului” – Reșița, pr. Mihail Sevastian Pană de la Parohia „Sf. Iosif cel Nou de la Partoș” – Reșița și pr. Cristian Manole de la Parohia „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” – Reșița. La aceștia s-a adăugat și pr. Gheorghe Șuveți Protopopul Reșiței.

Astfel începând cu ora 11 în sala de mese și în prezența unui număr mare de persoane vârstnice dar și a personalului ce deservește căminul s-a început oficierea Sf. Taine a Maslului la sfârșitul căreia pr. Gheorghe Șuveți, protopopul Reșiței a ținut un frumos cuvânt de învățătură în care i-a îndemnat pe prezenți să mulțumească lui Dumnezeu pentru toate și mereu, acolo în cămăruța lor să se gândească la Mântuitorul nostru Iisus Hristos care este atât doctorul trupurilor dar mai ales al sufletelor noastre. De asemenea a mulțumit conducerii Căminului pentru persoane vârstnice pentru invitația făcută și a promis că aceste întâlniri cu beneficiari acestui cămin vor fi și în perioada imediat următoare pentru a aduce vestea cea bună a Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos.

Data: 3 noiembrie 2017 • Vizualizări: 626