Întrunire aniversară cu tinerii la Moldova Nouă

Întrunire aniversară cu tinerii la Moldova Nouă
Parohia Adormirea Maicii Domnului din Moldova Nouă a organizat săptămâna aceasta o întrunire cu tema „Implicarea tinerilor în viața bisericii” având drept obiectiv prezentarea activităților cu tinerii pe care Biserica le-a desfășurat în cursul anului
Autor: Pr. Ion Nedelcu
Parohia Adormirea Maicii Domnului din Moldova Nouă a organizat săptămâna aceasta o întrunire cu tema „Implicarea tinerilor în viața bisericii” având drept obiectiv prezentarea activităților pe care Biserica le-a desfășurat în cursul anului, în contextul în care Centrul de Tineret al parohiei a împlinit un an de activitate, precum și găsirea unor forme concrete de implicare la nivelul comunității locale.

La acest eveniment au luat parte autoritățile locale ale orașului Moldova Nouă, în frunte cu domnul primar, directori, administratori ai societăților comerciale, părinți și numeroși copii și tineri.
În prima parte a întâlnirii părintele Bogoliub Martinovici, protopop al Protopopiatului Moldova Nouă, a arătat celor prezenți întreaga activitate a celor două centre de tineret ce funcționează în orașul Moldova Nouă. În continuare părintele Ionel Prisecaru a dezvoltat tema întâlnirii, punctând necesitatea implicării creștinilor.

S-a evidențiat apoi, printr-un filmuleț, întreaga activitate pe care centru de tineret a desfășurat-o în decursul unui an de funcționare și au fost interpretate de către tinerii prezenți, câteva cântece religioase și patriotice.

Au urmat luări de cuvânt din partea reprezentanților instituțiilor locale, care au apreciat activitatea pe care Parohia Adormirea Maicii Domnului o desfășoară și s-a accentuat necesitatea implicării tuturor, atât în avansarea construcției bisericii precum și pentru a oferii tinerilor noștri o societate sănătoasă a cărei viață să fie bazată pe respectarea legii primite de la Dumnezeu.

În încheiere părintele paroh Ion Nedelcu, a mulțumit tuturor pentru prezență și implicare, precizând: „Este nevoie ca astfel de întâlniri să le organizăm periodic, pentru că împreună ca echipă putem identifica nevoile cu care se confruntă comunitatea noastră și astfel să putem intervenii acolo unde este necesar într-un timp cât mai scurt”.

Data: 12 noiembrie 2016 • Vizualizări: 326