Istoria în imagini la Oţelu Roşu

Istoria în imagini la Oţelu Roşu
Luni, 18 noiembrie, expoziţia de fotografii „Istoria în imagini” a poposit la Liceului Bănăţean din Oţelu Roşu
Autor: Serviciul Social-Misionar
Luni, 18 noiembrie, expoziţia de fotografii „Istoria în imagini” a poposit la Liceului Bănăţean din Oţelu Roşu. La orele dimineţii, elevii liceului cărăşean, alături de conducerea unităţii de învăţământ şi de cadrele didactice, au participat la prezentarea expoziţiei. Aceasta se va afla în incinta liceului din Oţelu Roşu până vineri, 22 noiembrie.

„Expoziţia ‹‹Istoria în imagini›› a plecat astăzi din Caransebeş şi pentru o săptămână se va afla în localitatea Oţelu Roşu, în mijlocul elevilor Liceului Bănăţean. Ne-am bucurat pentru că foarte mulţi elevi au luat parte la prezentarea expoziţiei, s-au arătat interesaţi de soarta monumentelor de patrimoniu din judeţul nostru şi suntem siguri că foarte mulţi dintre aceştia se vor înscrie la concursul ‹‹Promovez ca să salvez!››. În perioada următoare, până la vacanţa de iarnă, vom fi prezenţi şi în celelalte instituţii de învăţământ partenere incluse în proiect”, a precizat diac. Nicolae Codrea, coordonatorul proiectului.

În perioada 25-29 noiembrie expoziţia de fotografii „Istoria în imagini” de va afla din nou la Caransebeş, în mijlocul elevilor Liceului Pedagogic „C.D Loga” din localitate.

Data: 19 noiembrie 2013 • Vizualizări: 652