La Biserică, preșcolari-actori

La Biserică, preșcolari-actori
Duminică, 11 decembrie, preşcolarii grupei mari de la Grădiniţa „Prichindelul” din Parohia „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” Govândari-Reșița, au pus în scenă, o piesa de teatru despre Naşterea Domnului
Autor: Pr. Petru Berbentia
În seara zilei de 11 decembrie, după ce au asistat la slujba Vecerniei, preşcolarii grupei mari de la Grădiniţa „Prichindelul” din Parohia „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” Govândari-Reșița, au pus în scenă, în faţa părinţilor, bunicilor şi pentru toţi cei prezenţi, o scenetă despre Naşterea Domnului.

Sub atenta supraveghere a educatoarei lor, d-na. preoteasă Laura Şendroni, copii au recitat, au cântat, au jucat teatru, au adus zâmbete şi multă bucurie şi au fost răsplătiţi cu aplauze.

La final, pr. Petru Berbentia a vorbit despre datoria de a ne creşte urmaşii în dragoste pentru Biserică, în cinste şi demnitate, învăţându-i că trebuie să ducă mai departe tradiţiile româneşti bune şi frumoase.

Pentru munca lor şi pentru bucuria adusă celor mari, copii au fost răplătiţi cu dulciuri, ca nişte adevăraţi colindători.

Data: 12 decembrie 2016 • Vizualizări: 551