Lansare de carte în biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Anina

Lansare de carte în biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Anina
Duminică, 7 mai, în prezența unui număr semnificativ de credincioși a avut loc la biserica cu hramul „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Anina, lansarea antologiei de poezie religioasă „Ochiul ce ne veghează din întuneric” coordonată de către scriitoarea Ileana Nana Filip
Autor: Pr. Alin Muntean
Duminică, 7 mai, în prezența unui număr semnificativ de credincioși a avut loc la biserica cu hramul „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Anina, lansarea antologiei de poezie religioasă „Ochiul ce ne veghează din întuneric” coordonată de către scriitoarea Ileana Nana Filip.

În volum sunt prezentate poezii religioase ale poeților români contemporani de pe întreg cuprinsul țării. În deschiderea acestei lansări a luat cuvântul preotul paroh Muntean Alin, care a arătat rolul important al culturii de „înnobilare a spiritului”, cât și calitatea ei de „lumină spirituală”.

În continuare, au mai vorbit domnii Ionel Bota, director al Teatrului și Centrului cultural „Mihai Eminescu” din Oravița, Lorin Cimponeriu, administrator al Teatrului, dar și unul dintre poeții incluși în acest volum de antologie religioasă națională, cât și domnul Mihai Chiper, în calitate de administrator(director) al Casei de Cultură din Anina. La sfârșitul prezentării, cei prezenți au avut posibilitatea să achiziționeze câte o carte din această antologie.

Data: 8 mai 2017 • Vizualizări: 1093