Lansare de carte în capitala culturală și spirituală a Banatului de Munte

Lansare de carte în capitala culturală și spirituală a Banatului de Munte

Album foto
Vineri, 9 decembrie, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Lucian, a avut loc, la Catedrala istorică „Sf. Mare Mucenic Gheorghe” din Caransebeș, lansarea cărții „Dorziana – O (re)construcție a textului prin limbaj”
Autor: Serviciul Cultural
Vineri, 9 decembrie, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Lucian, a avut loc, la Catedrala istorică „Sf. Mare Mucenic Gheorghe” din Caransebeș, lansarea cărții „Dorziana – O (re)construcție a textului prin limbaj”, scrisă de doamna prof. dr. Florina-Maria Băcilă, de la Universitatea de Vest din Timișoara.

„Cartea reprezintă o interesantă lucrare despre limbajul poetic al poetului religios Traian Dorz. S-a remarcat, astfel, faptul că poetul Traian Dorz folosește, în exprimarea sa lirică, un limbaj religios sensibil, cu multe înțelesuri duhovnicești, izvorâte din trăirea sa intimă, trăirea unui pătimitor pentru Hristos”, a precizat părintele consilier Daniel Alic.

Evenimentul a reunit în împreună lucrare culturală și duhovnicească preoți și profesori din Caransebeș, elevi și studenți teologi, dar și credincioși ai Oastei Domnului.

Data: 10 decembrie 2016 • Vizualizări: 617