Lansare de carte la Anina

Lansare de carte la Anina
Vineri, 16.02.2018, la Liceul „Mathias Hammer” din Anina, a avut loc lansarea volumului de poezie filosofică „Ființa, poemul vârstelor sau Povestea omului”
Autor: Serviciul Cultural
Vineri, 16.02.2018, la Liceul „Mathias Hammer” din Anina, a avut loc lansarea volumului de poezie filosofică „Ființa, poemul vârstelor sau Povestea omului”, a preotului Muntean Alin, în prezența unui auditoriu format din profesori universitari, cadre didactice ale liceului, preoții Horia Mailat și Marius Negoiță, alături de elevi, dar și locuitori ai orașului Anina și nu numai.

La eveniment au luat cuvântul domnul Cornel Boboescu, directorul liceului, în calitate de moderator al discuțiilor, urmat de preotul Muntean Alin, apoi de domnii profesori universitari: Biriș Ioan (cel ce a realizat prefața cărții), Adrian Retezan, Gheorghe Popovici și Gheorghe Clitan, toți exprimând varii puncte de vedere asupra conținutului cărții.

Aprecieri au fost aduse și de către doamnele profesoare Floare Nicola și Anca Ruva. În încheiere a luat cuvântul și domnul primar Gheorghe Românu. După încheierea lansării, toți cei de față au fost invitați să ia parte la o agapă frățească.

Data: 17 februarie 2018 • Vizualizări: 310