Lansare de carte la Bocșa

Lansare de carte la Bocșa

Album foto
Biserica „Pogorârea Sfântului Duh” din Bocşa a găzduit în seara zilei de duminică, 27 noiembrie, lansarea cărţii „Mihail Gaşpar – un corifeu al culturii bănăţene”
Autor: Serviciul Prezidial
Biserica „Pogorârea Sfântului Duh” din Bocşa a găzduit în seara zilei de duminică, 27 noiembrie, lansarea cărţii „Mihail Gaşpar – un corifeu al culturii bănăţene” scrisă de părintele dr. Daniel Crecan şi prof. univ. dr. Mihai Vişan.

Evenimentul cultural a fost precedat de săvârşirea slujbei vecerniei şi de o slujbă de pomenire pentru vrednicul înaintaş oficiată de către chiriarh înconjurat de un numeros sobor de preoţi şi diaconi.

La eveniment au participat oficialităţi locale, preoţi din Bocşa şi din parohiile din împrejurimi, oameni de cultură din Timişoara, Reşiţa şi Bocşa, un număr însemnat de credincioşi precum şi un grup de credincioşi din parohiile ortodoxe româneşti din Banatul sârbesc, respectiv Sărcia şi Torac.

La final un grup de tineri din Serbia dimpreună cu membrii Centrului de tineret al parohiei au susţinut un recital de colinde. Toţi cei prezenţi au primit din partea ierarhului iconiţe şi calendare.Data: 28 noiembrie 2016 • Vizualizări: 1088