Lansarea proiectului „Tineri în Biserică” în protopopiatele Caransebeș și Băile Herculane

Lansarea proiectului „Tineri în Biserică” în protopopiatele Caransebeș și Băile Herculane
Sectorul Social-Filantropic, Misionar și Activități cu tineretul al Episcopiei Caransebeşului anunţă lansarea proiectului „Tineri în Biserică” în protopopiatele Caransebeș și Băile Herculane
Autor: Mihai Ciucur
Proiectul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 10-15 ani, se va desfăşura în perioada martie –iulie 2013 și are ca scop implicarea activă a tinerilor în viața Bisericii și înțelegerea corectă a valorilor credinței ortodoxe.

Este conceput să se desfăşoare pe două direcţii distincte, dar strâns legate între ele: concursuri de cunoştinţe religioase „Să ne cunoaştem credinţa”, care vor avea loc în lunile martie – aprilie în fiecare parohie partieneră şi tabăra de creaţie „Credinţă şi artă pentru toţi” care se va desfăşura în perioada 1-7 iulie 2013.

Pentru participarea la acest proiect se vor selecta cinci parohii din protopopiatele Caransebeș şi Băile Herculane, iar perioada de înscriere este 26 februarie – 4 martie 2013. Informaţii suplimentare legate de înscrierea şi participarea la acest proiect se pot obţine folosind adresa de email tineret@episcopiacaransebesului.ro, precum şi la numărul de telefon 0734773477, persoană de contact Mihai Ciucur – inspector pentru activități cu tineretul.

Data: 1 martie 2013 • Vizualizări: 1769