Lansarea site-ului Nera Plant

Lansarea site-ului Nera Plant
Săptămâna aceasta, a avut loc lansarea site-ului www.neraplant.ro, care prezintă oferta de produse Nera Plant, preparate şi ambalate în Laboratorul „Sfinții Doctori fără de arginţi” al Mănăstirii Nera din județul Caraş-Severin
Autor: Serviciul Prezidial
Săptămâna aceasta, a avut loc lansarea site-ului www.neraplant.ro, care prezintă oferta de produse Nera Plant, preparate şi ambalate în Laboratorul „Sfinții Doctori fără de arginţi” al Mănăstirii Nera din județul Caraş-Severin.

Laboratorul a apărut în anul 2009, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeşului, din dorinţa măicuţelor de a aduce mai aproape de oameni darurile tămăduitoare sădite de Dumnezeu în plante. Împletindu-se într-un mod armonios rugăciunea și munca, produsele sunt preparate manual de către măicuţe, după reţete proprii, cu rădăcini în vechile leacuri tradiţionale şi mănăstireşti.

Procesele de preparare, precum şi ambalarea în recipiente de sticlă, urmăresc păstrarea proprietăţilor naturale ale plantelor folosite ca ingrediente. Mesteacănul (tonic capilar), rozmarinul (un bun remediu împotriva dispepsiilor), cicoarea (stimulează digestia, curăță ficatul și splina și detoxifică organismul), cătina (vitaminizant, tonifiant general al organismului), coronița (un remediu pentru hemoroizi), grindelia (antiseptic, antitusiv, spasmolitic), sunt doar câteva din plantele care sunt folosite în prepararea produselor de la Mănăstirea Nera.

Varietatea de produse ca de exemplu siropuri, uleiuri, oțeturi, tincturi, săpunuri lichide, săpunuri solide, creme și loțiuni ajută la vindecarea bolilor aparatului respirator, cel cardiovascular și cel digestiv. De asemenea pot fi benefice pentru aparatul urogenital, sistemul osteomuscular și cel nervos, dar pot contribui și la înlăturarea anemiei, a bolilor alergice și metabolice, afecțiuni dermatologice, afecțiuni O.R.L. și oculare. Pot prevenii și infecțiile și sunt cosmetice naturale.

Produsele Nera Plant pot fi achiziţionate online de pe site-ul www.neraplant.ro şi fizic din magazinele Diecezana din Episcopia Caransebeşului, din magazinele Plafar, farmaciile Sensiblu şi, în general, din punctele care comercializează produse naturale din plante.

Data: 28 noiembrie 2014 • Vizualizări: 1099