Manifestare cultural-educativă pentru tinerii şi copiii din Glimboca

Manifestare cultural-educativă pentru tinerii şi copiii din Glimboca
Căminul Cultural din localitatea cărăşeană Glimboca a găzduit, sâmbătă, 22 februarie, un eveniment cultural-educativ destinat elevilor Şcolii Generale cu clasele I-VIII din localitate
Autor: Sectorul Social-Misionar
Manifestarea a fost susţinută de către membrii Centrului de Voluntariat al Episcopiei Caransebeşului, coordonat de prof. Rada Petrişor şi s-a bucurat de prezenţa a peste o sutăpatruzeci de tineri şi copii.

„Ne bucurăm pentru că am fost primiţi cu foarte multă căldură de către tineri şi copii aici la Glimboca. Acţiunile Sectorului Social-Misionar al Episcopiei Caransebeşului şi implicit cele ale Centrului de Voluntariat, se vor intensifica în perioada următoare pe Valea Bistrei, astfel încât, cât mai mulţi tineri, copii, vârstnici, oameni aflaţi în lipsuri şi nevoi să beneficieze de ajutorul nostru. În după-amiaza zilei de 14 martie, alături de autorităţile locale, vom inaugura sediul Centrului de Voluntariat, precum şi al băncii de alimente în oraşul Oţelu-Roşu. Este un moment festiv la care aşteptăm să participe multă lume, pentru a arăta tuturor ce înseamnă şi ce presupune munca de voluntariat pe care aceşti tineri minunaţi o desfăşoară sub oblăduirea Bisericii”, a arătat pr. cons. Gabriel Gozman-Pop, sectorul social-misionar al Episcopiei Caransebeşului.

Pe scenă au urcat tineri voluntari de la trupele „Credo” şi „Credo Junior” care au intrepretat mai multe piese de teatru. În continuare, voluntarii centrului au dăruit copiilor dulciuri şi fructe, iar mai apoi, Rada Petrişor a susţinut o oră de fizică aplicată, în timpul căreia copiii alături de voluntari, au confecţionat avioane şi elicoptere din hârtie.

Data: 24 februarie 2014 • Vizualizări: 579