Masa Bucuriei în Parohia „Schimbarea la Față” din Govândari - Reșița

Masa Bucuriei în Parohia „Schimbarea la Față” din Govândari - Reșița
Luni, 21 aprilie , în a doua zi de Paști, după săvârșirea Sfintei Liturghii la biserica cu hramul „Schimbarea la Față ” din cartierul reșițean Govândari a fost oferită o masă pascală persoanelor nevoiașe de pe raza parohiei
Autor: Pr. Claudiu Ciorogariu
Luni, 21 aprilie , în a doua zi de Paști, după săvârșirea Sfintei Liturghii la biserica cu hramul „Schimbarea la Față ” din cartierul reșițean Govândari a fost oferită o masă pascală persoanelor nevoiașe de pe raza parohiei. De această masă s-au bucurat un număr de cincizeci de persoane adulte și zece copii.

Inițiativa acestei acțiuni i-a aparținut d-lui doctor Ioan Roi și familiei sale, care au și suportat cea mai mare parte a cheltuielilor. Mâncarea oferită a fost pregătită la azilul de bătrâni din Reșița și a fost servită de către doamna Nina Roi, și doamnele preotese Ioana Hațiegan și Adina Ciorogariu.

Parohia mulțumește familiei Roi pentru darul făcut acestor persoane defavorizate cât și doamnei directoare de la azilul de bătrâni Delia Băban, și speră că această colaborare va continua.

Data: 26 aprilie 2014 • Vizualizări: 1054