Mesajul Nașterii Domnului transmis copiilor și bătrânilor din municipiul Reșița

Mesajul Nașterii Domnului transmis copiilor și bătrânilor din municipiul Reșița

Album foto
Vineri, 18 decembrie, bucuria Praznicului Nașterii Domnului a fost transmisă copiilor și bătrânilor din așezămintele sociale din municipiul Reșița, precum și la Spitalul Județean de Urgență, de către Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului
Autor: Serviciul Prezidial
Bucuria Praznicului Nașterii Domnului a fost transmisă copiilor și bătrânilor din așezămintele sociale din municipiul Reșița, precum și la Spitalul Județean de Urgență din orașul reședință de județ, de către Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, împreună cu membrii Corului Episcopiei Caransebeșului. Preasfinția Sa a vizitat vineri, 18 decembrie, Complexul de servicii sociale „Sfânta Maria” și Centrul de plasament „Speranța”, unde a fost încântat de către copii cu un concert de colinde, iar Corul Episcopiei la rândul lui a umplut de bucurie și emoție sufletele gazdelor intonând frumoasele colinde corale și psaltice. Fiecărui beneficiar și ostenitor din aceste așezăminte ierarhul le-a oferit cadouri, cărți de rugăciune și calendare.

„Ca în fiecare an am venit în municipiul Reșița să-i colindăm pe copiii și bătrânii de la așezămintele sociale de pe raza orașului reședință de județ și ne-am bucurat foarte mult că am văzut emoții aât pe fețele copiilor și tinerilor, cât și pe fețele bătrânilor. Credem că astăzi însuși Mântuitorul Iisus Hristos a fost cercetat de către noi pentru că ne spune «întrucât aţi făcut unuia dintr-aceşti fraţi ai Mei, prea mici, Mie Mi-aţi făcut»”, a arătat Preasfințitul Lucian.

De asemenea în aceeași zi grupul de colindători de la Caransebeș a adus mesajul Nașterii Pruncului Sfânt și la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență și la Complexul de servicii sociale comunitare pentru persoane adulte din Reșița. Și la aceste două unități Preasfințitul Părinte Lucian le-a împărțit daruri și calendare copiilor și bătrânilor și totodată i-a mângâiat cu un cuvânt de binecuvântare, urându-le sărbători cu pace și să aibe sănătate sufletească și trupească.


Data: 19 decembrie 2015 • Vizualizări: 500