„Moş Nicolae” la Parohia Şosdea

„Moş Nicolae”  la Parohia Şosdea
În ziua de 6 decembrie 2012, cu ocazia praznicului Sfântului Ierarh Nicolae, prietenul si ocrotitorul copiilor săraci şi orfani, Parohia Soşdea a organizat o zi speciala pentru copiii parohiei
Autor: Pr. Sorin Belu
În ziua de 6 decembrie 2012, cu ocazia praznicului Sfântului Ierarh Nicolae, prietenul si ocrotitorul copiilor săraci şi orfani, Parohia Soşdea a organizat o zi speciala pentru copiii parohiei.

Astfel încă de la începutul Sfintei Liturghii, copiii alături de dascălii lor au umplut biserica participând activ prin răspunsurile la strană şi mai apoi prin cântarea de colinde. La sfârşitul slujbei copiii au spus poezii şi rugăciuni închinate Sfântului Nicolae. Dupa Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie, parohia noastră a organizat o masă caritabilă la care au luat parte peste 50 de copii.

Deoarece doi dintre copii purtau numele Sfantului Nicolae cu toţii le-am cântat „La mulţi ani “ şi i-am felicitat, după care am spus rugăciunea şi astfel a început masa care avut loc lângă biserică cu sprijinul familiei Damian Bruno şi a enoriaşilor noştri. Cu toţii ne-am bucurat de această zi binecuvântată, dar mai ales copiii care vor rămâne cu o amintire frumoasă de Sfântul Nicolae.

Data: 8 decembrie 2012 • Vizualizări: 750