Noi acțiuni caritabile în Episcopia Caransebeșului

Noi acțiuni caritabile în Episcopia Caransebeșului
Zilele trecute mai multe localități de pe Valea Bistrei au beneficiat de daruri și rechizite școlare din partea Centrului de Voluntariat al Episcopiei Caransebeșului
Autor: Serviciul Prezidial
Zilele trecute mai multe localități de pe Valea Bistrei au beneficiat de daruri și rechizite școlare din partea Centrului de Voluntariat al Episcopiei Caransebeșului, coordonat de prof. Rada Petrișor.

Tinerii voluntari, după multe acțiuni caritabile, au dăruit din bunăvoința lor copiilor și familiilor nevoiașe din parohiile Iaz, Obreja, Glimboca, Cireșa și Măru alimente, iar pentru grădinița din Băuțar materiale didactice cercetând cu acest prilej și o familie nevoiașă.
Acțiunile de caritate s-au desfășurat în continuarea programului, intitulat sugestiv „Din iubire dăruim iubire”, având loc în incinta lăcașurilor de cult.

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, Centrul de voluntariat al episcopiei, funcţionează în cadrul sectorului social-misionar al Episcopiei Caransebeşului, implicându-se în numeroase acţiuni caritabile şi umanitare, atât în municipiul de pe Timiș și Sebeș cât şi în comunităţile rurale din împrejurimi.

Data: 10 decembrie 2013 • Vizualizări: 1114