O nouă ediţie a proiectului „Tineri în Biserică”

O nouă ediţie a proiectului „Tineri în Biserică”
Departamentul de Tineret din cadrul Sectorului Social – Misionar şi activităţi cu tineretul al Episcopiei Caransebeşului anunţă reluarea proiectului „Tineri în Biserică” în protopopiatele Reşiţa şi Moldova Nouă
Autor: Serviciul Social-Misionar
Proiectul se adresează copiilor cu vârste între 10-15 ani, se va desfăşura în perioada noiembrie 2013 – martie 2014 şi are ca scop formarea unor nuclee de copii şi tineri în parohiile participante, în vederea implicării lor active în viaţa Bisericii.

Activităţile proiectului vor include concursuri de cunoştinţe religioase, întâlniri cu tinerii, precum şi excursii şi tabere de creaţie oferite participanţilor. Pentru acest proiect se vor selecta patru parohii, câte două din fiecare protopopiat, termenul limită de înscriere fiind data de 1 noiembrie 2013. În urma primei ediţii a proiectului, demarat în luna octombrie a anului trecut, au luat fiinţă patru centre de tineret în oraşele: Reşiţa, Oraviţa, Anina şi Moldova Nouă, centre care sunt în curs de dezvoltare şi de extindere şi din care fac parte aproximativ 80 de tineri şi copii.

Informaţii suplimentare legate de înscrierea şi participarea la proiect se pot obţine folosind adresa de e-mail: tineret@episcopiacaransebesului.ro şi numărul de telefon 0734.77.34.77, persoana de contact: pr. insp. Mihai Ciucur.

Data: 24 octombrie 2013 • Vizualizări: 944