Oameni pentru oameni - Ajutor pentru cei cu dizabilități

Oameni pentru oameni - Ajutor pentru cei cu dizabilități
Parohia „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel – Govândari” din Reşiţa a pregătit pentru Asociaţia Handicapaţilor Neuromotori din Caraş Severin, pachete cu alimente de primă necesitate și dulciuri
Autor: Protopop Petru Berbentia
Consecvenţi poruncii Mântuitorului Iisus Hristos, ce ne cere să-i iubim pe semenii noştri ca pe noi înşine şi datorită unei colaborări constante şi îndelungate, şi în acest an, Parohia „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel – Govândari” din Reşiţa a pregătit pentru Asociaţia Handicapaţilor Neuromotori din Caraş Severin, pachete cu alimente de primă necesitate, dar şi cu dulciuri. Înainte de slujba Vecerniei, în seara zilei de 19 decembrie, membrii asociaţiei au venit la biserica din Micro III, fiind ajutaţi de însoţitorii lor.

După un cuvânt de întâmpinare rostit de preotul paroh Petru Berbentia, care a explicat gestul de ajutor făcut de către credincioşii parohiei, d-l. Ştefan Steiner, preşedintele asociaţiei, a mulţumit pentru ajutorul constant ce vine din partea parohiei şi apoi s-a procedat la împărţirea pungilor de cadou de către pr. Petru Berbentia şi pr. Mihai Ţunea.

Au beneficiat de aceste ajutoare alimentare , un număr de 50 de membrii ai asociaţiei, împreună cu familiile lor. Cu nădejdea că am reuşit să aducem un pic de bucurie unor familii greu încercate, mulţumim Lui Dumnezeu pentru toate.

Data: 20 decembrie 2014 • Vizualizări: 527