Părintele Constantin Necula va conferenția la Reșița

Părintele Constantin Necula va conferenția la Reșița
Duminică 24 mai, începând cu ora 19.00, părintele conf. dr. Constantin Necula, profesor la Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna” din Sibiu, va susține o conferință în Municipiul Reșița
Autor: Serviciul Prezidial
Duminică 24 mai, începând cu ora 19.00, părintele conf. dr. Constantin Necula, profesor la Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna” din Sibiu, va susține o conferință în Municipiul Reșița. Evenimentul organizat de Episcopia Caransebeșului, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Lucian, se va desfășura în Sala „Lira” a Liceului de Arte „Sabin Păuța” din localitate. La conferința cu tema „Tânărul ortodox, azi”, sunt așteptați copii și tineri, dar și persoane de toate vârstele pentru a se putea bucura de cuvântul părintelui Necula și de vasta sa experiență misionară. După prezentarea conferinței distinsul invitat va răspunde la întrebările adresate de auditoriul prezent.

Conferenţiar universitar la Catedra de omiletică şi catehetică a Facultăţii de Teologie din Sibiu, părintele Constantin Necula transmite, cu timp şi fără timp, tuturor generaţiilor, „tineri de vârste diferite”, învăţătura autentică a Bisericii, într-un mod deosebit de atrăgător. Autor a numeroase cărţi şi studii de specialitate, recunoscut publicist în presa bisericească şi laică, Părintele susţine de aproape două decenii conferinţe şi cateheze în marile centre universitare din ţară şi din întreaga Europă, fiind apreciat de un public larg, cu preocupări în diferite domenii, tocmai pentru stilul său direct şi pentru vasta sa experienţă misionară.

Pe lângă Episcopia Caransebeșului, parteneri la această manifestare sunt Primăria Municipiului Reșița și Liceul de Arte „Sabin Păuța”.

Data: 23 mai 2015 • Vizualizări: 880