Părintele Constantin Necula va conferenția la Reșița

Părintele Constantin Necula va conferenția la Reșița
Părintele Constantin Necula de la Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna” din Sibiu, va conferenția joi, 7 aprilie, în Aula Magna a Universității „Eftimie Murgu” din Reșița
Autor: Serviciul Prezidial
Iubit de către tineri, părintele conf. univ. dr. Constantin Necula de la Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna” din Sibiu, va conferenția în special tinerilor, joi, 7 aprilie, în Aula Magna a Universității „Eftimie Murgu” din Reșița. Tema propusă spre dezbatere în cadrul conferinței, care va începe de la ora 18:00, va fi „Tinerii și Biserica”. Toți cei așteptați să vină la acest eveniment important din Postul Mare vor avea ocazia ca după conferința propriu-zisă să adreseze întrebări părintelui Necula pentru a putea găsi rezolvare la multe dintre problemele întâmpinate mai ales de către tânăra generație.

„Având în vedere că anul acesta este declarat în Patriarhia Română ca fiind Anul omagial al educației tineretului creștin ortodox, în Episcopia noastră va veni părintele Necula, un cunoscut amfitrion și un bun orator, dar în același timp un preot foarte iubit de către tineri, drept pentru care această conferință va fi o întâlnire inedită între părintele și tineri, mai mult pentru că părintele va aștepta întrebările pe care tinerii doresc să le adreseze Bisericii. De asemenea conferința are în vedere și descoperirea așteptărilor pe care tinerii le au de la Biserică, precum și răspunsuri pe care Biserica le poate oferi prin reprezentanții săi, părintele Necula la nivel național fiind un purtător de cuvânt în ceea ce înseamnă activitatea Bisericii, în special cea cu tinerii”, a subliniat părintele Casian Rușeț, secretar eparhial al Episcopiei Caransebeșului.

Manifestarea este organizată de către Episcopia Caransebeșului în parteneriat cu Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița.

Data: 5 aprilie 2016 • Vizualizări: 781