Părintele Nicolae Rădulescu a trecut la Domnul

Părintele Nicolae Rădulescu a trecut la Domnul
Părintele Nicolae Rădulescu, ctitorul Aşezământului social-monahal „Sfânta Treime” din Glimboca a trecut la Domnul joi, 22 octombrie, după o grea suferinţă
Autor: Serviciul Prezidial
Părintele Nicolae Rădulescu, ctitorul Aşezământului social-monahal „Sfânta Treime” din Glimboca a trecut la Domnul joi, 22 octombrie, după o grea suferinţă, la vârsta de numai 55 de ani. Trupul neînsufleţit a fost depus în biserica „Sfântul Nicolae” a aşezământului social iar slujba de înmormântare va avea loc luni, 26 octombrie după săvârşirea Sfintei Liturghii în biserica aşezământului.

Părintele Nicolae Rădulescu s-a născut la data de 28 decembrie 1959 în Cruşovăţ, judeţul Caraş-Severin. În 6 decembrie 1975 a fost hirotonit preot de IPS Nicolae Corneanu pe seama Parohiei Glimboca din Protopopiatul Caransebeş. Mai târziu a fost numit consilier administrativ şi juridic al Episcopiei Caransebeşului, după care a devenit Protopop al Caransebeşului. Din anul 1999 părintele Nicolae Rădulescu a început să dea contur aşezământului social-monahal „Sfânta Treime” din Glimboca, îngrijindu-se de bunăstarea spirituală şi trupească a oamenilor vârstnici şi a celor cu nevoi speciale.

În aceste momente de vremelnică despărțire de Părintele Nicolae Rădulescu, până la obșteasca Înviere, ne rugăm ca sufletul său să se așeze cu drepții în lumina neapusă a Preasfintei Treimi!

Veșnica lui pomenire!


Data: 24 octombrie 2015 • Vizualizări: 978