Părintele Rusalin Bona a trecut la Domnul

Părintele Rusalin Bona a trecut la Domnul
Părintele Rusalin Bona de la parohia Poiana Buchin din protopopiatul Caransebeș a trecut la Domnul la data de 29 septembrie 2015
Autor: Serviciul Prezidial
Părintele Rusalin Bona s-a născut la data de 02.05.1955 în comuna Bucoșnița, jud. Caraș-Severin. După absolvirea școlii elementare a studiat la Seminarul Teologic ”Episcop Ioan Popasu” din Caransebeș între anii 1971-1976.

În anul 1976, după absolvirea școlii teologice, a fost numit și hirotonit preot pe seama parohiei Cârnecea din protopopiatul Oravița, unde a slujit cu devotament vreme de 7 ani. În anul 1984 a fost transferat la parohia Poiana Buchin din protopopiatul Caransebeș, unde a slujit vreme de peste 30 de ani, până la momentul trecerii din această lume.

S-a remarcat pe parcursul întregii activități ca bun slujitor, duhovnic și demn apărător al valorilor bisericești din Banat. În semn de prețuire și recunoștință pentru statornicia sa, dar și pentru activitatea sa preoțească deosebită, la data de 25.01.2009 a fost hirotesit iconom stavrofor.

În aceste momente de vremelnică despărțire de Părintele Bona Rusalin, până la obșteasca Înviere, ne rugăm ca sufletul său să se așeze cu drepții în lumina neapusă a Preasfintei Treimi!


Veșnica lui pomenire!


Data: 1 octombrie 2015 • Vizualizări: 848