Pelerinaj la Schitul Poiana Mărului

Pelerinaj la Schitul Poiana Mărului
La praznicul Rusaliilor, beneficiarii „Centrului de Zi pentru Copii” din cadrul Complexului de Servicii Sociale „Sfântul Vasile cel Mare” al Episcopiei Caransebeşului s-au aflat în pelerinaj la Schitul Poiana Mărului
Autor: Serviciul Social-Misionar
Aşezământul monahal, cu hramul „Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul” de la Poiana Mărului, a fost destinaţia aleasă de către beneficiarii „Centrului de Zi pentru Copii” din cadrul Complexului de Servicii Sociale „Sfântul Vasile cel Mare” al Episcopiei Caransebeşului, pentru a marca, în rugăciune şi comuniune euharistică, sfârşitul activităţilor din acest an.

„Am participat cu toţii la Sfânta Liturghie, iar la momentul potrivit ne-am împărtăşit cu Sfintele Taine. Dacă în luna septembrie a anului trecut activităţile din cadrul Centrului de Zi pentru Copii au debutat cu o rugăciune în paraclisul nostru, iată că acum, la marele praznic al Rusaliilor, ne-am aflat cu toţii în biserica acestei frumoase mănăstiri, pentru a ne împărtăşi cu Trupul şi Sângele Mântuitorului Iisus Hristos. Anul acesta au frecventat aşezământul nostru peste patruzeci de copii, iar activităţile zilnice pe care le oferim se îndreaptă întotdeauna spre Biserică. Dorim să-i asigurăm, pe părinţii care îşi trimit copiii la noi, de calitatea serviciilor pe care le oferim şi îi îndemnăm ca şi în anul viitor să găsească în Centrul de Zi pentru Copii, respectiv în Biserică, acel sprijin de care copiii lor au nevoie. De asemenea, le mulţumim pe această cale maicii stareţe, părintelui duhovnic, precum şi tuturor vieţuitoarelor Schitului Poiana Mărului pentru dragostea şi căldura sufletească cu care ne-au întâmpinat”, a precizat pr. Nicolae Codrea, directorul Complexului de Servicii Sociale „Sfântul Vasile cel Mare”.

Ziua a continuat cu jocuri şi drumeţii în natură, iar la final cu toţii s-au bucurat de un picnic la iarbă verde.

Data: 10 iunie 2014 • Vizualizări: 658