Pelerinajul „Drumul Crucii”

Pelerinajul „Drumul Crucii”
În săptămâna a șasea din Sfântul și Marele Post al Paștilor, Parohia Ciudanovița din Protopopiatul Reșița va fi gazda unui pelerinaj intitulat generic „Drumul Crucii”
Autor: Serviciul Prezidial
În săptămâna a șasea din Sfântul și Marele Post al Paștilor, Parohia Ciudanovița din Protopopiatul Reșița va fi gazda unui pelerinaj intitulat generic „Drumul Crucii”. Evenimentul foarte important pentru zona de sud-vest a județului Caraș-Severin va avea loc vineri, 3 aprilie, începând cu orele 12:00.

Pelerinajul va porni de la Capela „Nașterea Maicii Domnului” din Ciudanovița-Colonie și se va parcurge drumul până pe „Dealul Golgota”. Manifestarea se va bucura de prezența Preasfințitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, care va oficia rugăciuni specifice la toate cele 14 cruci aflate pe traseul propus.

Evenimentul organizat de Episcopia Caransebeșului în parteneriat cu Primăria Ciudanovița și Asociația „Munții Aninei” are o importanță deosebită, deoarece este desfășurat pentru prima dată în Eparhia Caransebeșului, fiind unic pentru întreaga zonă.

Data: 1 aprilie 2015 • Vizualizări: 684