Pentru bunici, cu dragoste!

Pentru bunici, cu dragoste!
Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel – Govândari” din Reşiţa organizează cu ocazia „Zilei Internaţionale a persoanelor vârstnice” un mini-spectacol de muzică şi poezie închinat bunicilor şi bunicelor noastre
Autor: Pr. Petru Berbentia
În fiecare an, la data de 1 octombrie, se serbează „Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice”. Chiar dacă Rezoluţia Organizaţiei Naţiunilor Unite numărul 45, adoptată pe data de 1 iunie 1991 stabilea această sărbătoare, România a adoptat această zi în anul 1998.

Măcar o dată pe an, cu prilejul "Zilei Internaţionale a persoanelor de „Vârsta a Treia", ar trebui să ne rupem de rutină şi, punctual, de obsesiile perioadei din urmă, pentru a vorbi despre bătrâni şi pentru a-i sărbători.

Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel – Govândari” din Reşiţa, împreună cu Secţia „Vârsta a treia” a Bibliotecii Judeţene „ Paul Iorgovici” din Reşiţa şi cu sprijinul definitoriu al Clasei a III-a A a Şcolii Generale nr. 9 din Reşiţa, clasă îndrumată de D-na Măriuţa Benga, organizează un mini-spectacol de muzică şi poezie închinat bunicilor şi bunicelor noastre.

Spectacolul se va desfăşura în Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel – Govândari” din Reşiţa, prin purtarea de grijă a preotului – paroh Petru Berbentia şi a diaconului Emil Varga, în data de 3 octombrie 2010 la ora 19, fiind propus în cadrul proiectului „Hristos – împărtăşit copiilor”. În finalul spectacolului copii vor împărţii mici cadouri bătrânilor prezenţi.

Data: 29 septembrie 2010 • Vizualizări: 812