Conferința cu tema „Prevenirea cancerului” la Reșița

Conferința cu tema „Prevenirea cancerului” la Reșița
Joi, 4 septembrie, la orele 17.30, în Sala de Şedinţe a Consiliului Judeţean Reşiţa, va avea loc conferinţa cu titlul „Prevenirea cancerului”
Autor: Serviciul Prezidial
Joi, 4 septembrie, la orele 17.30, în Sala de Şedinţe a Consiliului Judeţean Reşiţa, va avea loc conferinţa cu titlul „Prevenirea cancerului”. Evenimentul este organizat în continuarea activităţii de sprijinire a Clinicii Nera, de către Fundaţia Sfânta Irina în parteneriat cu Episcopia Caransebeșului. Conferința va fi susținută de către Prof. Dr. Pavel Chirilă. Cu această ocazie va fi lansată şi cartea cu titlul „Prevenirea Cancerului”, cu un studiu economic comparat, autor Prof. Dr. Pavel Chirilă.

Prof. Dr. Pavel Chirilă este doctor în ştiinţe medicale, medic primar medicină internă, profesor de Bioetică laică şi creştină, are supraspecializare în fitoterapie şi homeopatie. Domnia sa este preşedintele Asociaţiei Române a Medicilor Fitoterapeuți (ARMF). Este medic naturist, practician al medicinei creştine şi autor al mai multor lucrări de specialitate. În cartea „Spitalul creştin”, dr. Pavel Chirilă conturează imaginea unei instituţii care are în centru ca și inimă, Biserica. Pe lângă Centrul Medical Naturalia a reuşit să ridice, cu sprijinul Comisiei Europene şi al unor fundaţii caritabile, singurul aşezământ de tratare a bolnavilor de cancer şi leucemie în faza terminală, Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfânta Irina”.

Data: 2 septembrie 2014 • Vizualizări: 667