Prima întâlnire a Cercului pastoral-misionar Oravița-Răcășdia

Prima întâlnire a Cercului pastoral-misionar Oravița-Răcășdia
Prima întâlnire a Cercului pastoral-misionar Oravița-Răcășdia a avut loc zilele trecute la Oravița
Autor: Pr. Gelu Moldovan
În urma reorganizării cercurilor pastoral misionare din cadrul Eparhiei Caransebeșului, s-a înființat cercul pastoral-misionar mai sus menționat în cadrul căruia funcționează 23 de parohii aparținătoare Protopopiatului Moldova Nouă.

În cadrul primei întâlniri desfășurate la Oravița, s-au comunicat diverse probleme de ordin administrativ și s-a stabilit programul săptămânilor duhovnicești specifice Postului Mare la nivelul fiecărei parohii, hotărându-se totodată data și orele la care se va săvârși Taina Sf. Maslu precum și Liturghia Darurilor înainte sfințite. Întâlnirea a avut loc la sediul fostului Protopopiat Oravița. În acest spațiu recent înfrumusețat se vor desfășura în viitor diversele activități ale cercului.

La finalul întâlnirii, toți preoții prezenți însoțiți de părintele protopop Bogoliub Martinovici au săvârșit Acatistul Sfintei Cruci în Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Oravița Montană. Cu nădejdea unei bune colaborări rugăm pe Bunul Dumnezeu să ne întărească în rugăciune, slujire și fapte bune!

Data: 28 martie 2016 • Vizualizări: 618