Program de pricesne şi expoziţie la Parohia ,,Adormirea Maicii Domnului” Reşiţa

Program de pricesne şi expoziţie la Parohia ,,Adormirea Maicii Domnului” Reşiţa
Vineri, 15 august, cu ocazia Praznicului „Adormirii Maicii Domnului”, la Parohia reşiţeană „Adormirea Maicii Domnului”, a avut loc un program de pricesne închinate Maicii Domnului
Autor: Serviciul Prezidial
Vineri, 15 august, cu ocazia Praznicului ,,Adormirii Maicii Domnului”, hramul parohiei reşiţene ,,Adormirea Maicii Domnului”, a avut loc un program de pricesne închinate Maicii Domnului, susţinut de către corala parohiei şi invitatul special, părintele Ioan Vasile Cheregi din Arhiepiscopia Timişoarei. Evenimentul s-a desfășurat în biserica parohială, după Sfânta Liturghie și a avut parte de o mediatizare în diferite instituţii publice, bucurându-se și de prezenţa multor credincioşi.
`
Hramul parohiei a fost încununat și de o frumoasă expoziţie de quilling şi tehnici origami, cu vânzare, intitulată ,,Crinii Maicii Domnului”, organizat şi pregătit în Sala de festivităţi a casei parohiale, de către tinerii Centrului de Tineret Reşiţa Montană, sub îndrumarea d-nei Rodica Linta. Exponatele prezentate fiind felicitări, rame foto, tablouri şi multe alte lucruri deosebite, toate având motive florale.

La final părintele paroh Borislav Tasici, iniţiatorul evenimentelor desfăşurate cu ocazia hramului, a apreciat efortul, dăruirea de care au dat dovadă tinerii centrului în această vacanță de vară, şi a mulţumit tuturor celor care, cu responsabilitate, devotament şi dragoste jertfelnică s-au implicat în această zi de frumoasă sărbătoare închinată Maicii Domnului.

Data: 18 august 2014 • Vizualizări: 519