Proiect educaţional „Umblaţi în Lumină” la Parohia Pojejena

Proiect educaţional „Umblaţi în Lumină” la Parohia Pojejena
marţi, 30 aprilie, copiii de la grădiniţa cu program normal „Atanasie Cojocaru” din Pojejena au primit pe părintele paroh Ion Nedelcu care le-a vorbit pe înţelesul lor despre Învierea Domnului şi semnificaţia Paştelui
Autor: Pr. Ion Nedelcu
Educaţia religioasă are o dublă menire, să anuleze pornirile rele şi să cultive pe cele bune. Acest lucru se realizează în familie, şcoală şi la biserică. Cea mai mare sărbătoare a creştinătăţii, Învierea Domnului, reprezintă o bună ocazie de a trăi clipe de bucurie alături de familie, însă pentru un copil, semnificaţia Paştelui este mai greu de înţeles.

Având în vederea acest fapt, marţi, 30 aprilie, copiii de la grădiniţa cu program normal „Atanasie Cojocaru” din Pojejena au primit cu bucurie pe părintele Ion Nedelcu care le-a vorbit pe înţelesul lor despre Învierea Domnului şi semnificaţia Paştelui.

Proiectul educaţional „Umblaţi în Lumină” se derulează la grădiniţa cu program normal „Atanasie Cojocaru” din Pojejena şi împreună cu doamna educatoare Andronache Adriana vom întreprinde activităţi moral-religioase care să-i ajute pe copii să-şi însuşească învăţăturile creştin-ortodoxe, să devină mai buni, toleranţi, urmând exemplul celor mai importante personaje biblice.

Data: 30 aprilie 2013 • Vizualizări: 722